Am bulina mea

“Am bulina mea” este un proiect dedicat caselor cu bulină roșie din București, adică imobilele încadrate de primăria București în clasa I de risc seismic, 190 dintre acestea (374 în total) reprezentând pericol public.

La momentul lansării acestui proiect, în ianuarie 2015, conform listei oficiale de pe site-ul Primăriei București, au fost consolidate numai 41 de clădiri din total imobilelor încadrate în categoriile de urgență. Conform documentelor oficiale, numărul clădirilor care necesită consolidări depășește 3000.

Available in print!

Clădirile din galeria alăturată, incluse în clasa I de risc seismic sau consolidate, au fost cuprinse în acest proiect fotografic conform listelor imobilelor expertizate tehnic din punct de vedere al riscului seismic publicate de Primăria București, ultima actualizare datând din 12.05.2016. Proiectul curent va ține cont de listele făcute publice la data menționată mai sus.

Harta cu imobilele fotografiate poate fi găsită aici.

În 2017 imaginile au fost valorificate în proiectul „Alert – Proiect de conștientizare a riscului sesmic în București”, finalizat și prin tipărirea unui album care conține imaginile de mai jos.

356

images